ПРОМОЦИОНАЛЕН МОНТАЖ НА ВСЕКИ КЛИМАТИК ЗАКУПЕН ОТ НАС
Home / профилактика / Защо да почистваме климатика?

Защо да почистваме климатика?

Забелязвате, че климатикът ви не работи така добре, както когато го купихте.
Това може да се дължи на много проблеми, но най-често срещаната причина е замърсяването.
Когато работи, независимо дали е в режим на отопление, или охлаждане, през климатика преминава количество въздух и влага. С течение на времето се задържат прах, частици и други микроорганизми, които започват да затрудняват безпроблемната работа на устройството.

Редовно почиствайте филтрите!
При непрекъсната работа на климатика е добре да бъдат почиствани поне веднъж на две седмици.
Въпреки, че почистването на филтрите допринася за качествената работа на климатика, той се нуждае от по-сериозно обслужване един път в годината – така наречената профилактика.
Препоръчително е процедурата да бъде извършена от специалист, тъй като има възможност за нанасяне на вреда върху климатика ако профилактиката се извършва от неквалифициран персонал.

Редовната профилактика на климатика има ред приноси:
1. Влияе върху здравето на вас и вашето семейство. При по-дълга експлоатация по топлообменника и турбината на вътрешното тяло се полепят различни бактерии, вируси и плесени. След качественото почистване, той е като нов.
2. Намалява разхода на електроенергия и повишава ефективността му. Когато е замърсен, климатикът не използва пълния си капацитет и увеличава разхода на ток. След почистване, ефективността се подобрява с до 40% и спада разходът на електроенергия!

Ако имате нужда от качествено почистване за Вашия климатик, не се колебайте да ни потърсите.!
С радост ще извършим процедурата за да бъдете удовлетворени на 100%!
0896081213


X
X