Kлиматик Daikin Perfera FTXM50R, 18 000 BTU, Клас А++

4,367.00лв.

Новата Perfera от Daikin предлага още по-полезни функционалности и осигурява комфортна температурна среда дори при много ниски външни температури и то с намален разход на енергия. Достига клас А+++ както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление. Технологията за филтрация на въздуха е подобрена и с висока степен на надеждност, а компактният външен вид удовлетворява всеки интериорен каприз. Управлението сега става още по-лесно, тъй като може да работи с Alexa и Google Assistant.

НАЙ-ВИСОК КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Достига клас А+++ и в двата основни режима, което гарантира ниските разходи за електроенергия през цялата година.

FLASH STREAMER ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Патентованата Flash streamer технология от Daikin доказано унищожава над 99% коронавирус частици тип SARS-CoV-2 и се справя изключително успешно с разрушаването на структурата на други бактерии, вируси, алергени и замърсители във въздуха, като ги прави безопасни за човека.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФИЛТРИ

  • Фотокаталитичен дезодориращ филтър от титаниев апатит, който е ефективен в борбата с лоши миризми, тютюнев дим и други.
  • Филтър със сребро за унищожаване на алергени във въздуха.
  • Въздушен филтър за прах, полени и други по-едри частици.

ВГРАДЕН WIFI КОНТРОЛЕР

Можете да променяте режима на работа, да задавате температура и да следите работата на машината интуитивно чрез приложени за мобилен телефон. Сега не е необходимо да се у дома, за да включите климатика.

ГЛАСОВ КОНТРОЛ 

Perfera вече работи с Alexa и Google

assistant. Mожете да задавате желания режим, да осъществявате температурен контрол, да регулирате степените на вентилатора и да управлявате много други функции с гласови команди.

НАДЕЖДНО ОТОПЛЕНИЕ

Серията работи в широк температурен диапазон, което я прави надеждно средство за климатизация и при екстремни температурни условия на околната среда. Работи ефективно до – 20 градуса външна температура в режим на отопление и до + 50 градуса външна температура в режим на охлаждане.

3D ВЪЗДУШЕН ПОТОК

Въздухът се разпределя автоматично във вертикална и хоризонтална посока, което осигурява равномерно разпределение на температурата навсякъде в помещението.

БЕЗШУМНА РАБОТА 

Perfera използва иновативно проектиран вентилатор, който поддържа висока ефективност на работа на машината при ниски нива на шум. Достига едва 19 dB в най-ниската степен, което по никакъв начин не нарушава тишината и спокойствието в помещението.

ПОЛЕЗНИ ФУНКЦИИ

  • Режим Econo понижава консумацията на енергия с приблизително 30%, което се отразява положително на сметките за електричество.
  • Heat boost, при който се достига зададена температура в режим на отопление много по-бързо в сравнение със стандартен климатик.
  • Сензор за човешко присъствие за 2 зони, който не позволява насочването на въздушната струя там, където отчита наличие на човешко присъствие. Отчитането се случва в две посоки (ляво и дясно).
  • Нощен режим, при който се поддържа оптимална и здравословна температура за сън както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане. При отопление температурата се намалява автоматично с 2 градуса, а при охлаждане температурата се повишава с половин градус.
  • Седмичен таймер.
Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 136.48 лв.

Описание

ПроизводителDaikin
За помещения (кв.м.)от 40 до 50кв.м
Мощност BTU18 000 BTU
Енергиен клас охлажданеAᐩᐩ
Енергиен клас отоплениеAᐩᐩ
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб.м.)110
Препоръчителен обем (отопление) (куб.м.)100
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)1.70 – 5.00 – 6.00
Отдавана мощност (отопление) (kW)1.70 – 5.80 – 7.70
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)1.36
Консумирана мощност (отопление) (kW)1.45
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)7.41
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.71
Захранващо напрежение (V)220 – 240
Ниво на шум (вътрешно тяло) (dB)27
Ниво на шум (външно тяло) (dB)48
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло)998 х 299 х 292
Размери Ш х В х Д (външно тяло)954 х 734 х 401
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)14.5
Тегло (външно тяло) (кг.)50
Хладилен агентR32
ПроизходЧехия
Гаранция3 години

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Kлиматик Daikin Perfera FTXM50R, 18 000 BTU, Клас А++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *